Tilbake CCDK Nyhavn

ColliCare Danmark med ny avdeling i Vejen, Jylland

ColliCare i Danmark utvidet i Juni med en ny avdeling i Veien på Jylland. 

Avdelingen er strategisk plassert på sentrale Jylland for å gi gode muligheter for å optimere transprtflyt og utvide med ytterligere tjenester
 

I sommer utvidet ColliCare Danmark med ny avdeling i Vejen. Det er fra tidligere på plass et operasjonelt kontor i Brøndby.

Til å betjene avdelinge er det ansatt tre høyt kvalifiserte operasjonelle medarbeidere med omfattende erfaring innen europeisk og nordisk jernbane- og veitransport. De nye teammedlemmene er Simon Schlünsen, Ilia Bak, og Dawid Nowak. Deres ekspertise vil styrke ColliCare Danmarks operasjonelle kapasitet.

Vejen er ideelt plassert for tilgang til cross-docking, lagring og andre optimaliseringsmuligheter.

Videre har Carsten Stampe blitt med som Sales Manager, og han har med seg 30 års erfaring innen transport- og logistikkbransjen. Carsten Stampes vil bistå i  det kommersielle sammen med Jakob Nordborg. Målet er å styrke markedsposisjon en.

Utvidede tjenester

Vår avdeling i Vejen vil tilby omfattende veitransporttjenester over hele Norden, samt import- og eksportløsninger mellom kontinentet og Norden. Våre danske nøkkelmarkeder inkluderer Skandinavia, Benelux, Italia, Polen og de baltiske landene. Med dedikerte avdelinger i India og Kina er vi også godt posisjonert for å tilby tjenester på høyt nivå fra Asia.

Miljøengasjement

Vi er forpliktet til bærekraft og gjør betydelige investeringer i utvikling av jernbanetjenester og kjøretøy drevet av fornybare drivstoff og gasser. Selskapets mål er å tilby miljøvennlige alternativer ved å flytte mer gods fra vei til jernbane og sjøtransport. ColliCare som gruppe er dedikert til å følge Parisavtalen og arbeider aktivt for å oppnå 1,5-gradersmålet for klimaet.

Jakob Nordborg

Jakob Nordborg

Managing Director Denmark